2017. december 17.

Borító leleplező: Adriana Locke: Written in the Scars - Megírva a SebhelyekbenKérték, hogy fordítsam le a KMK égisze alatt futó, nemsokára megjelenő új könyv, a "Written in the Scars" fülszövegét. A kötet a Rubin Pöttyös kategóriát fogja gazdagítani, tehát New Adultot kap a publikum ismét. Fülszöveg alapján eléggé várós kötet, nekem egybevág azokkal, amikre ötöst, legfeljebb négy és felet adtam az értékelésnél. Ha megengeditek, még annyi adalékot tennék ehhez, hogy a cím nagyon érdekes, hiszen egy kifejezésből, a Written in the Stars-ból, azaz Megírva a Csillagokból származik. Egy betűt cseréltek ki benne, így lett "Written in the Scars" - azaz Megírva a Sebhelyekben.

Remélem, tetszik nektek, és kedvet kaptok hozzá. Kitettem ide is, hogy ne kelljen mindig keresni. Sőt, az jutott eszembe, hogy fülszövegeket rendszeresen is fordíthatok. Szóval ezután tessenek ezt a részt figyelemmel követni, hiszen várható még több könyv fülszövege is. Hátha éppen az, amit vártok. :)

 Tehát a mai fülszöveg.

Szerelembe esni valakivel könnyű.
Kiszeretni valakiből azonban nehezebb.
Elin és Ty Whitt is megtapasztalták ezt.

Amikor a helyi futballsztár először rámosolygott Elin-re, a lány elveszett. Könnyű volt fülig beleesni a sötét hajú, helyi hős mosolyába és testébe. Ezernyi álmos mosoly, céltalan utazás, és számtalan hátsó ajtón besurranás után azonban közbeavatkozik a valóság. És a valóság nem válogat. Beleszeretni valakibe a könnyebb rész. Végignézni, ahogy a szerelem összetörik, lehetetlen. Könnyek, találgatások, és egy felépített élet emlékei után, a világ tovább forog. Minden fordulat új reményt és új fényt hoz - néha egy pár hátsó ajtónál hagyott koszos bakancs, vagy egy jó barát formájában. Amikor Ty ismét felbukkan, hogy összehozza a családját, Elin a múlt és a jövő között tépelődik. A férfi, akit Elin mindenkinél jobban szeret, kezében tartja a lány szívét, és ő tudja okozni a világ legnagyobb fájdalmát is. Az élet nem mindig könnyű. A szerelem nem mindig csak egy szívdobbanás. És amikor az élet közbeszól, nyomot hagy mindkettőjükön. A sebhelyekbe írt szerelmük az, ami összetarthatja...vagy éppen szétszakíthatja őket.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése