2018. június 11.

Villámjáték könyvjelzőkért Everglow-val


Sziasztok, babócák! Nagyon rég volt már nálam hasonló, és úgy gondoltam, egy nagyon gyors "nyárkezdő" nyereményjáték belefér. A legutóbbi könyves rendelésemmel két, csodálatos könyvjelzőt is kaptam, amiket valakinek szeretnék odaadni. 

 A játékban való részvétel feltételei: 

 1.) Kiválasztasz egy tetszőleges posztot a blogon, majd alatta, a komment részbe írsz valamit. (Nagyon tetszik a posztod, örülök hogy itt lehetek, kíváncsi vagyok erre a könyvre, stb. - stb. Ami éppen eszedbe jut. Nem kötelező csak ilyeneket írni, lehet kérdezni, vagy akár kulturáltan vitázni velem a poszttal kapcsolatban. Ezt rád bízom.) Ha valaki ez alá a poszt alá ír, az nem vesz részt a játékban. 2.) Feliratkozol a blog oldalára a "rendszeres olvasás" gombbal. (opcionális, nem kötelező, de én azt mondom, érdemes megtenni. Nem csak azért, mert ha épp te leszel a nyertes, a könyvjelzőhöz küldök még egy apróságot, hanem mert így semmiről nem maradsz le.

Aki részt szeretne venni a játékban, erre az e-mail címre küldjön üzenetet: everglow4376@gmail.com - a tárgyba írja be, nyári nyereményjáték, a levélbe pedig hogy milyen felhasználónéven játszik. Mindenkinek visszajelzek külön.

A játék időtartama: 2018. 06. 11. - 2018. 07. 01. 

Egyéb tudnivalók

- Csak magyarországi címre vállalok postázást. 
- A nyertes az eredményhirdetés után legkésőbb 48 órával jelentkezzen, utána pótnyertest húzok. 
- A nyertest random.org-gal sorsolom, a sorsolásról screenshot készül, hogy akinek szüksége van hitelesítésre, az megnézhesse. 

A felajánlott könyvjelzők: 


 Sok sikert kívánok mindenkinek! :) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése