2018. július 8.

Átmeneti zárás


Biztos észrevettétek, hogy kb. másfél hete nem vagyok aktív sem molyon, sem a közösségi térben, és új posztok sincsenek. Eddig azért tudtam ennyi írást, könyvet, stb. hozni nektek, mert a múlt héten volt egy éve, hogy itthon ültem, és semmi más dolgom nem akadt ez idő alatt. Sokat fejlődött a blog, sok újítást tudtam nektek hozni, az eredménnyel pedig szerintem nem csak én voltam elégedett, hanem ti is. Azonban mint mindenki másnak, nekem is szükségem van a munkára, a pénzre, hogy a saját életemet rendezzem, alakítsam, és a múlt héten felvettek 8 órában dolgozni. Hétvégén is csinálnom kell, és ebbe nehezen fér bele a blogolás. Csak úgy tudok egy álmot megvalósítani, saját talpra állni, és saját életet kezdeni egy másik helyen, ha más álmokat elengedek. Nem zárom be végleg a blogot, de innentől kezdve egy időre az írások megritkulnak, és kérném szépen a türelmeteket. Olvasnivaló akad a blogon bőven, azt hiszem, az elmúlt egy évben bőven gondoskodtam erről (is.) Egy héten egyszer várható írás, többnyire hétvégén, ritkábban két hétben egyszer. A szösszenetek részt most abbahagyom, mert ezeknek a megírásához órákra le kell ülnöm - kivéve amihez nem kell sok anyagot gyűjtenem - a folytatásban többnyire könyves értékelések várhatóak. Később meglátom, hogy tudom a magánéletemet, és az online létet összeegyeztetni. Talán mindig csak az első hét kegyetlen a testnek, és a léleknek is. 

Imádlak titeket, 
Everglow

2 megjegyzés:

 1. Az embernek először is nyilván a való életéről kell gondoskodni felnőttként, nagy lépés az, mikor először próbálsz meg talpra állni és egyedül boldogulni, érthető, ha ez nehéz és eleinte nehezen fér bele más :) De tudom, hogy minden rendben lesz, belerázódsz szépen, és akármi is lesz, akár hetente posztolsz, akár havonta, mi itt leszünk, várunk és támogatunk mindenben. <3 Nagyon sok sikert és kitartást drága <3

  Ezerpuszi,
  Virág

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :* <3 <3

   Nem lenne ez nehéz, ha nem egy éve ültem volna itthon - így iszonyú nehéz visszaszokni és pattogni, mint a gumilabda, napi 8 órában. Mikor hazaérek, már nem is látok a fáradtságtól. Ráadásul ezzel a munkával más is jött, amire egyáltalán nem számítottam, úgyhogy nemcsak testileg, hanem lelkileg is eléggé le vagyok leterhelve. :))
   .óqɐq ʞǝlésǝɯ sé 'ʞǝlsǝɹǝʞƃǝɯ uɐqʇáʌᴉɹd pɾɐɯ

   Törlés